Over Ponylease

Sinds augustus 2021 kun je ons vinden in Klarenbeek. Na jaren plannen, en het pony leasen vanaf gehuurde locaties te hebben gerund, hebben we onze eigen locatie gekocht. Onze boerderij is van alle gemakken voorzien; stallen, overdekte was- en poetsplaatsen, binnen- en buitenrijbaan, longeerbak en stapmolen.
We zitten 2 kilometer van treinstation Klarenbeek vandaan en de dichtstbijzijnde bushaltes zijn op 1,5 kilometer.

Regelmatig hebben we plek voor stage lopers, infomeer gerust naar de mogelijkheden. We hebben ervaring met stagiaires van verschillende scholen en opleidingen en we zijn een SBB erkend leerbedrijf.

Bij Ponylease staan de pony’s op nummer 1. Veel van onze toppers zijn al jaren bij ons en hebben vele kinderen leren rijden en hebben samen veel plezier. Het Ponylease team streeft naar zo hoog mogelijk welzijn en gezondheid van de pony’s. Bij ons leven de pony’s zoveel mogelijk buiten met veel bewegingsvrijheid.

De vaste pony groep staat 24/7 buiten en heeft een verhard voerplein en een schuilstal tot hun beschikking. In de toekomst willen we het pad rondom de paddock gaan verrijken zodat het een paddock paradise wordt.

 

In deze video zie je onze pony’s Bliss en Sandra.

 

Brave recreatiepony's