Over Ponylease

Bij Ponylease staan de pony’s op nummer 1. Veel van onze toppers zijn al jaren bij ons en hebben vele kinderen leren rijden en hebben samen veel plezier. We streven naar zo hoog mogelijk welzijn en gezondheid van de pony’s. Bij ons leven de pony’s buiten met veel bewegingsvrijheid.

Gerdo is de eigenaar van Ponylease. Gerdo is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de pony’s, de training en buitenritten. Gerdo heeft veel ervaring met paarden en pony’s. Hij heeft door de jaren heen  honderden paarden beleerd onder het zadel en voor de koets. Van shetlander tot trekpaard hij heeft ze allemaal wel eens gehad en getraind. Tijdens het proefrijden zorgt Gerdo’s jarenlange paardenkennis ervoor dat uw kind alleen met een voor haar/hem geschikte lease pony weg gaat. Hij geeft u altijd een eerlijk oordeel over de match tussen uw kind en de pony. Gerdo kan u ook begeleiden bij de aankoop van een eigen pony.

 

Isabel en Megan zijn onze vrolijke stalruiters. Op veel foto’s van nieuwe pony’s zul je hen dan ook zien. Zij zorgen ervoor dat de pony’s extra aandacht krijgen. Ze nemen de pony’s lekker mee uit de weide voor een uitgebreide poets- of wasbeurt.

Tijdens de Ponylease lessen is Fleur het aanspreekpunt voor vragen over de pony, voer, hoeven en verzorging. Fleur is paardrijles instructrice en natural horsemanship instructrice. Ze is gespecialiseerd in paardengedrag en gedragsproblemen. Fleur werkt veel met kinderen en organiseert bijzondere ponykampen in de zomermaanden. Op haar website kun je meer lezen over natural horsemanship en haar manier van werken www.fleurvanwollingen.nl.

 

 

Brave recreatiepony's