Het Ponylease team

Gerdo is de eigenaar van Ponylease. Gerdo is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de pony’s, de training en buitenritten. Gerdo heeft veel ervaring met paarden en pony’s. Hij heeft door de jaren heen  honderden paarden beleerd onder het zadel en voor de koets. Van shetlander tot trekpaard hij heeft ze allemaal wel eens gehad en getraind. Tijdens het proefrijden zorgt Gerdo’s jarenlange paardenkennis ervoor dat uw kind alleen met een voor haar/hem geschikte lease pony weg gaat. Hij geeft u altijd een eerlijk oordeel over de match tussen uw kind en de pony. Gerdo kan u ook begeleiden bij de aankoop van een eigen pony.

“De uitdaging zit voor mij in het uitkiezen van de pony’s en ze de eerste keren uitproberen.  Het is altijd weer spannend of een nieuwe pony zich bij ons op stal net zo gedraagt als ik verwacht had. Vaak ben ik heel tevreden, maar soms is het een wilde eerste rit en is de pony niet geschikt.”

Regelmatig lopen er stagiaires van verschillende opleidingen bij ons op stal. Zij zorgen ervoor dat de pony’s extra aandacht krijgen. Ze nemen de pony’s lekker mee voor een uitgebreide poets- of wasbeurt. Of helpen helpen bij de training van de pony’s.

Fleur het aanspreekpunt voor vragen over de pony, voer, hoeven en verzorging. Fleur is paardrijles instructrice en natural horsemanship instructrice. Ze is gespecialiseerd in paardengedrag en paardengedragsproblemen. Fleur werkt veel met kinderen en organiseert bijzondere ponykampen in de zomermaanden. Op haar website kun je meer lezen over natural horsemanship en haar manier van werken www.fleurvanwollingen.nl.

“Mijn passie is het verder helpen van een paard. Ik werk graag langere tijd samen met iemand om zo door de tijd heen het paard en de ruiter te zien leren en veranderen. De band die hierbij ontstaat tussen ruiter en paard is altijd weer geweldig om te zien.”

 

Brave recreatiepony's