Lease pony in Wenum-Wiesel

Het is mogelijk om een lease pony te huren in Wenum-Wiesel. De pony blijft dan op de huidige stalling staan op landgoed de Ploeg. De pony’s hebben hier een heerlijk leven waarbij ze zoveel mogelijk de ruimte krijgen in de grote weides, altijd in de kudde staan en altijd eten tot hun beschikking hebben.

De kosten voor het leasen van een pony op de Ploeg zijn inclusief 24/7 weidegang/hooi/verzorging en is inclusief wekelijkse groepslessen en begeleiding.
U heeft bij normaal gebruik van de pony geen extra kosten. Jaarlijkse vaccinatie, mestonderzoek, ontworming en bekappen wordt door Ponylease geregeld en betaald. De door de gebruiker veroorzaakte verwondingen zijn voor kosten van de leaser.

De rijbak

De faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken voor je pony zijn een 20x60m verlichte buitenbak, verschillende poetsplaatsen en een zadelkastje. In geval van een zieke pony’s of als je even wil schuilen kun je gebruik maken van een van de ongebruikte boxen met buitenluik. De stal ligt in het bos en is op een steenworp van de ingang van het Kroondomein.


Schuur met poetsplaats

Het voordeel van leasen op de Ploeg is dat je meer begeleiding krijgt dan wanneer de lease pony bij je thuis staat. Gerdo en Fleur zijn elke dagĀ  in de wei bij de kudde of op stal te vinden. Daarbij kun je gezellig samen met de andere leasers optrekken of samen een buitenrit maken.

De groepslessen vinden plaats op zaterdag. De lessen zijn afwisselend grondwerk, dressuur en springen. De leaseprijs is inclusief 1x per week groepsles.

Bij aanvang van de lease overeenkomst ontvang je een setje sleutels van het zadelkastje van jouw lease pony en een informatie pakket met onder andere de huisregels van landgoed de Ploeg.


De Greutelseweg waaraan de stal ligt


Verwarmde keuken voor een koffie, thee en limonade.

Toiletten

 

Brave recreatiepony's