Lease pony in Klarenbeek

Het is mogelijk om een lease pony te huren bij ons op de boerderij in Klarenbeek. De pony blijft dan gewoon op zijn vertrouwde plek. De pony’s hebben hier een fijn leven waarbij ze lekker in een groep staan, veel kunnen bewegen en meerdere keren per dag hooi krijgen en stro en takken kunnen knabbelen.

De kosten voor het leasen zijn inclusief stalling en hooi en is inclusief wekelijkse groepslessen en begeleiding.
U heeft bij normaal gebruik van de pony geen extra kosten. Mestonderzoek, ontworming en bekappen wordt door Ponylease geregeld en betaald. De door de gebruiker veroorzaakte verwondingen zijn voor kosten van de leaser.

Er zijn twee mogelijkheden afhankelijk van hoe intensief je wil komen:

  • Ik wil 5 of meer dagen per week komen; kies dan voor hele lease.
  • Ik wil 3 dagen per week komen: kies dan voor halve lease.

De rijbak

De faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken voor je pony zijn eenĀ  buitenbak, een binnenbak, verschillende poetsplaatsen en een zadelkastje. De boerderij ligt vlakbij de recreatieplas Busloo waar je via het ruiterpad bij de buren kunt komen.

Het voordeel van leasen op onze boerderij dat je meer begeleiding krijgt dan wanneer de lease pony bij je thuis staat. Gerdo en Fleur zijn elke dagĀ  in de wei bij de kudde of op stal te vinden. Daarbij kun je gezellig samen met de andere leasers optrekken of samen een buitenrit maken.

De groepslessen vinden plaats op dinsdag en woensdag. De lessen zijn afwisselend grondwerk, longeren, dressuur en springen. De leaseprijs is inclusief 1x per week groepsles.

Bij aanvang van de lease overeenkomst ontvang je een setje sleutels van het zadelkastje van jouw lease pony en een informatie pakket met onder andere de huisregels van de boerderij.

De poetsruimte is het hart van onze stal. Het is er reuze gezellig om er lekker met je pony te poetsen. Bij de poetsruimte is een toilet aanwezig en je kunt er opwarmen en een kopje koffie of thee zetten voor jezelf.

 

Brave recreatiepony's