Voorwaarden

Een paard of pony leasen is een soort huren. U hoeft geen pony te kopen omĀ  toch het plezier van een eigen pony te hebben. U bent vrij om met de pony de rijden, mee te nemen naar wedstrijden, buitenritten en dergelijke.

Er zijn twee opties om bij ons te leasen:
1. Lease pony thuis – De pony staat bij jou thuis of een stal in de buurt van jou huis.
2. Lease pony in Klarenbeek inclusief stalling, keuze uit twee mogelijkheden;

  • Ik wil 5 of meer dagen per week komen; kies dan voor hele lease
    • 1 keer per week duoles op jouw vaste pony
    • 6 dagen per week de mogelijkheid tot vrij rijden en vrije activiteiten met jouw vaste pony.
  • Ik wil 3 dagen per week komen: kies dan voor halve lease
    • 1 keer per week duoles op jouw vaste pony
    • 2 dagen per week vrij rijden en vrije activiteiten met jouw vaste pony.

We maken natuurlijk goede afspraken, zodat we van elkaar weten wat we wel en niet kunnen verwachten bij het leasen van een pony. Deze afspraken zijn vast gelegd in het lease contract.

Hoe gaat dat in zijn werk?
We bespreken de wensen van de ruiter en Gerdo kijkt samen met u of de pony bij uw dochter/zoon past. Wanneer u een beschikbare pony heeft gekozen ondertekenen we het leasecontract waar alle afspraken en voorwaarden in zijn vastgelegd. Dan kan het plezier beginnen!

Tijdens de leaseperiode krijgt u begeleiding van Gerdo en Fleur. Voor vragen over het harnachement van de pony, het overkopen van de pony, het opzeggen en ophalen van de pony kunt u bij Gerdo terecht. Voor vragen over de dagelijkse dingen zoals rijden, voer en verzorging kunt terecht bij Fleur.

Heeft u nog vragen na het lezen van de voorwaarden? Onder het kopje ‘Veel gestelde vragen’ kunt u meer antwoorden vinden.

 

Brave recreatiepony's